Emento indgår aftale med Universitetshospitalet Erlangen

Frame 247 (1)
Published on 7th December, 2023 by Louise Vinding
Danske Emento A/S’ datterselskab i Tyskland indgår omfattende partnerskabsaftale med Universitetshospital Erlangen i Bayern. Aftalen med det tyske hospital er den første udenlandske kontrakt med et universitetshospital for Emento, og er et resultat af en målrettet indsats i DACH-regionen. 
Emento og Universitetshospital Erlangen har netop underskrevet en kontrakt, som sikrer, at hospitalets patienter og behandlere får adgang til et gennemprøvet digitalt redskab, som tusindvis allerede benytter som led i et patientforløb. 
Universitetshospital Erlangen (UKER) er et af Tysklands største hospitaler og en central del af Medical Valley-økosystemet i Franken (en del af Bayern). Universitetshospitalet Erlangen har 641.000 patienter om året, og kan dermed i størrelse sammenlignes med Region Midtjylland i Danmark. 
Tyskland investerer i disse år store ressourcer på at modernisere sektoren gennem Hospital Future Act (KHZG, Krankenhauszukunftsgesetz), som er en lovpakke, som øremærker EUR 4,3 mia. til digitalisering af det tyske hospitalsvæsen.
“Universitetshospitalet Erlangen er anerkendt som et af de bedste hospitaler i Tyskland, og det er ikke tilfældigt, at de har valgt at fremskynde brugen af ny teknologi ved at vælge Emento. Vi ved, at Emento’s løsning ikke kun giver patienterne en bedre behandlingsoplevelse, men vi ved også, at Emento platformen frigiver ressourcer til det kliniske personale, hvilket er afgørende i en tid, hvor effektiv udnyttelse af ressourcerne er afgørende for en velfungerende sundhedssektor” - siger Christos Mantzaridis, CEO Emento GmbH.
”Vi er meget tilfredse med, at vores strategiske satsning med at åbne kontor i Düsseldorf viser resultater. At opnå en aftale med et så betydningsfuldt hospital som Universitetshospitalet Erlangen er en bekræftelse af vores egen vurdering af det internationale potentiale, som Emento har, og det lover godt i forhold til at sikre yderligere kunder Tyskland samt i Schweiz og Østrig” - siger Allan Juhl, CEO Emento A/S.
Om Universitetshospitalet Erlangen, se venligst www.uk-erlangen.de
emento
forløbsguide
sundhed
innovation
tyskland
Louise Vinding
Skrevet af
Louise Vinding
Global Head of Brand & Communications
Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at sende en email til louise@emento.dk

LinkedIn profil | Læs mere på Team siden

Flere indsigter