Kontakt EMENTO-Support på tlf.: 72 22 70 70

Hvordan virker det?

Hold styr på dine aftaler

Vi samler alle dine aftaler på ét sted, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Bliv mindet om dine aftaler med notifikationer.

Find information

I tæt samarbejde med dit behandlingssted har vi tilrettelagt indhold, der gør dig bedst muligt forberedt forud for dit behandlingsforløb.

Dialog

Du kan til hver en tid komme i kontakt med personalet på din afdeling, hvis du har spørgsmål undervejs, via beskedsystemet i app’en.

Intro-video

Få en kort gennemgang af, hvad du kan bruge app'en til og hvordan.

Se denne video, hvis du skal behandles på hospitalet

Se denne video, hvis du er tilknyttet et forløb i en kommune

Screenshots

EMENTO screenshots

Om Emento

Guider mennesker i systemer

EMENTO handler om den gode dialog mellem mennesker. I tæt samarbejde med slutbrugerne tænker vi borgerkommunikation på en helt ny måde. Sammen udvikler vi målrettede kommunikationsforløb med borgeren i centrum. Vi leverer den rigtige information, på det rigtige tidspunkt, hvor borgeren er mest motiveret for den. EMENTOs digitale forløbskoordinator skal skabe tryghed, forbedre brugeroplevelsen og effektivisere arbejdsgangen samt skabe bedre forudsætninger for effektmåling.

Få hjælp

Spørg os - der er ingen dumme spørgsmål

Opfører app’en sig ikke, som den bør? Uanset hvilke spørgsmål, du brænder inde med, sidder vi klar i den anden ende til at hjælpe dig. Der findes ingen dumme spørgsmål. Kontakt EMENTO-Support på tlf.: 72 22 70 70. Du kan også klikke på besked-ikonet nederst i højre hjørne af denne side og chatte med os.

få hjælp

I samarbejde med: