TV Avisen: App sikrer bedre omsorg for nybagte forældre

emento
artikel
blog
TVavisen
nybagteforældre
Published on 17th October, 2018 by Ann Dupont

I forbindelse med Danske Regioners lancering af nyt udspil, ”Godt fra Start” d. 15. oktober 2018 besøgte DR Aarhus Universitetshospital med fokus på en banebrydende ny app, som hjælper nybagte familier med rette viden på rette tidspunkt. Dette resulterede både i en morgennyhed på DRs website samt en indslag i TV Avisen kl. 18.30. <div style="width:100%; height:0; position: relative; padding-bottom:56.25%"><iframe src="//sales-marketing.23video.com/v.ihtml/player.html?token=2f1aef9ea13cf20705b8a75fa3ec161f&source=embed&photo%5fid=69812010" style="width:100%; height:100%; position: absolute; top: 0; left: 0;" frameborder="0" border="0" scrolling="no" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1" allowfullscreen="1" allow="autoplay; fullscreen"></iframe></div>

Danske Regioners nye udspil omfatter 16 initiativer, hvor emento er skræddersyet til initiativ nr. 12. Danske Regioners udspil, ”Godt fra Start”.

Du kan finde yderligere information i denne nyhed på DR´s website.

Danske Regioner bragte i denne forbindelse også en nyhed på deres website samt en video om samarbejdet som du kan se her.

Til slut kan du også høre et interview med chefjordemoder Joan Dürr fra AUH, der blev bragt i P4 Østjylland. Interviewet begynder efter sangen.

Author
Ann Dupont

 Ann er Relationship Manager i Emento og har ansvar for relationerne til vores kunder, interessenter og partnere. ”Jeg brænder for at hjælpe vores kunder til at skabe mere sammenhængende og overskuelige forløb for borgerne og patienterne. Jeg arbejder på, at så mange parter som muligt på tværs af sektorer og offentlige/private organisationer samarbejder for at skabe en tidssvarende servicekultur i sundhedsvæsnet. Målet er at hjælpe borgeren og patienten bedst muligt, så de oplever tryghed, service og mulighed for at løfte eget ansvar for sundhed. Det er vejen frem til at skabe bedre tværsektorielle overgange for borgeren og understøtte mere lighed i sundhed.”

Læs mere på Team siden

Besøg bloggen