Projektleder med ansvar for leverance af Digitale Forløbsguides

Bliver du motiveret af at facilitere og koordinere processen, hvor kunderne gentænker og producerer den information, som borgere og patienter skal have gennem deres forløb? Er du samtidig optaget af at opbygge tillidsfulde relationer, drive projekter sikkert i mål og sigter du efter at opnå værdiskabelse hos kunder og borgere, så er du måske vores nye kollega. 

Hos Emento er vi drevet af en vision om at skabe det digitale fundament til understøttelse af enkel, overskuelig og menneskelig forløbskommunikation mellem borgeren og den offentlige sektor. Vores gennemafprøvede, digitale services bruges i dag af både kommuner og hospitaler, som skaber digitale forløbsguides heri. Denne nye måde at formidle information på, giver borgere og patienter overblik, tryghed og nærhed samtidig med, at udeblivelser nedbringes og arbejdsgange optimeres. 

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at skabe indholdet til de digitale forløbsguides, og vi leder efter dig, som også brænder for at transformere måden det offentlige kommunikerer med borgere og patienter på, for derigennem at sikre en bedre og mere nær serviceoplevelse af den offentlige sektor.

Hos Emento bliver du en del af et åbent og hjælpsomt team, hvor vi løfter i flok. Vi har en stærk designkultur og vi udfordrer konstant os selv og vores kunder for at bygge bro og skabe en bedre serviceoplevelse for borgerne. Vi har gennem de sidste 3 år opbygget Emento, og vi er i dag tæt på 20 medarbejdere. 

Arbejdsopgaver

Som projektleder bliver du den ansvarlige for styring af leveranceprojekter hos en given kunde i hele projektets levetid. 

Lidt om din hverdag:

 • Du udarbejder realistiske og styrbare planer for projektet samt eventuelle delprojekter og følger op på fremdrift og resultater over tid 
 • Du faciliterer workshops, hvor kunden afdækker relevant forløbskommunikation
 • Du hjælper kunden med at skabe indhold til forløbsguiden, som kan formidles via forskellige virkemidler som tekst, billeder og video
 • Du uddanner kunden i brugen af Ementos løsninger
 • Du hjælper med implementering og test hos kunden
 • Du sikrer en struktureret opsamling af kunde- og bruger feedback og vidensdeling til Ementos produktudviklingsteam 

Du bidrager også til udarbejdelse af styregruppemateriale, ledelses- og statusrapportering, opfølgning på business case og har fokus på at udbrede forløbskommunikation videre ud i kundens organisation.

Du har en fleksibel, agil og serviceminded tilgang til kundens projekter og kan tilpasse planerne til eventuelle ændringer i kundens organisation. 

Kompetencer

Du har erfaring fra implementering af digitaliseringsprojekter på tværs af en stor offentlige organisation, og du har kompetencer til at drive et projekt fra start til slut.

Du kan navigere i arbejds- og beslutningsgange i en politisk styret organisation, og du har erfaring med at arbejde med den offentlige sektor og kan kommunikerer på mange forskellige niveauer i kundens organisation. 

Du har gode formidlingskompetencer skriftligt og mundtligt og kan forklare, forenkle og sikre forståelse og handling i kundens organisationen. Du sparrer og udfordrer kunden omkring forandringsledelse ud fra de muligheder, som digitale forløbsguides giver. 

Derudover er du:

 • Serviceminded og vedholdende
 • Ansvarsbevidst og positiv
 • En udpræget holdspiller
 • God til at samarbejde på tværs af flere faggrupper
 • Selvstændig og tager ansvar for at drive opgaver i mål
 • Struktureret og løsningsorienteret
 • Lyttende og tillidsskabende
 • Flydende i skriftlig og mundtlig dansk 

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og erfaring med projektarbejde – gerne med relevante certificeringer. 

Du får base på vores kontor i København, hvor teamet koordineres af Kundeansvarlig Anette Agerholm, med en overordnet reference til Kunde og leverancechef, Trine Hynkemejer. Emento har hovedkontor i Århus, hvor resten af Emento teamet sidder. Så det er vigtigt, at du som person er selvstændig, proaktiv og opsøgende. Som en del af en leveranceorganisation, hvor projekterne ligger spredt over Danmark, er det også en forudsætning, at du er fleksibel og har en høj grad af mobilitet. 

Om teamet

Du bliver en del af vores leveranceorganisation på 5 og vigtigst af alt en del af Emento og den forandring, vi arbejder på at skabe for borgernes dialog med den offentlige sektor. 

Jobbet er fuldtid og du får base på vores kontorhotel ordnung+ i Hellerup. Her har vi en super lækker frokostordning, god kaffe og omsorg for hinanden. Hvis du har spørgsmål til stillingen så ring til Kunde- og Leverancechef Trine Hynkemejer på telefon 20406340 og ellers så send dit CV og lidt om dig selv til Kommunikationschef Ann Dupont på ann@emento.dk