Jørgen Schøler Kristensen nyt arbejdende bestyrelsesmedlem i health tech-selskabet Emento A/S

Bestyrelse
Published on 27th March, 2023 by Allan Juhl
Jørgen Schøler Kristensen bliver nyt bestyrelsesmedlem i health tech-virksomheden Emento. Jørgen Schøler Kristensen har i mange år fungeret som lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital og afsluttede sin karriere i sundhedsvæsenet som koncerndirektør i Region Midtjylland.
- Jeg har i en årrække fulgt Emento’s arbejde med at gøre patientoplevelsen, men også medarbejdernes hverdag, bedre, siger Jørgen Schøler Kristensen. - Brugeroplevelser blandt patienter og det sundhedsfaglige personale, men også data, viser os, at der er et kæmpe potentiale i at gøre behandlingsforløb bedre og mere effektive ved blandt andet at dyrke det nære og skabe sammenhæng på tværs. Vi har et sundhedsvæsen, som har brug for en hjælpende hånd – også på tværs, og her vil en udbredelse af den digitale Forløbsguide® i hele Danmark kunne give ny energi til sundhedsvæsenet, og det vil jeg gerne bidrage med.
Emento har til dato gennemført over 100.000 forløb med forløbsguiden, fordelt over 50.000 patienter, og kan dokumentere, at guiden har stor positiv effekt ved at få tingene til at glide både hurtigere, mere effektivt og lettere for både borgere som sygeplejersker.
- Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Jørgen Schøler Kristensen. Ud fra sin årelange erfaring indenfor sundhedsområdet, arbejder Jørgen med en åben tilgang og dyb forståelse for sundhed og behandling. En forståelse, som vi i Emento respekterer og gerne vil lære mere af, siger Allan Juhl, CEO i Emento A/S.
Emento har i dag et gennemprøvet digitalt redskab, som tusindvis af danskere allerede har benyttet, og som endnu flere vil benytte fremover. I dag har mere end 1,8 mio. borgere i Danmark adgang til den digitale Forløbsguide®, og ambitionen er at udbrede redskabet til alle landets borgere.
- Emento har igennem en årrække udviklet sig meget positivt, og vi er nu nået til det punkt, hvor der er brug for en kapacitet som Jørgen Schøler Kristensen. Jørgen deler vores begejstring for Emento og forstår, hvilket potentiale den digitale Forløbsguide® indeholder, siger Thomas Bruno Pedersen, bestyrelsesformand i Emento A/S.
- Jørgen bliver arbejdende bestyrelsesmedlem og vil på baggrund af sine mange års erfaringer bidrage med sit strategisk indblik i markedet for sundhedsydelser, slutter Thomas Bruno Pedersen.
Kontakt: Jørgen Schøler Kristensen, arbejdende bestyrelsesmedlem, Emento A/S, kan træffes gennem Louise Vinding, Global Head of Brand and Communications i Emento A/S, tlf. +45 61 66 14 37
emento
digitalforløbsguide
bestyrelse
Allan Juhl
Skrevet af
Allan Juhl
CEO
Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at sende en email til allan@emento.dk

LinkedIn profil | Læs mere på Team siden

Flere indsigter