Full Stack Udvikler

Published on 21st September, 2019 by Mikkel Bech
Bliver du motiveret af at udvikle software, som gør en forskel for patienter og hospitalsansatte? Vil du være med til at tage ejerskab og udvikle vores software, så det konstant er cutting-edge digitale løsninger – så er du måske vores nye kollega.
Hos Emento er vi drevet af en vision om at skabe det digitale fundament til understøttelse af enkel, overskuelig og menneskelig forløbskommunikation mellem borgeren og den offentlige sektor. Vores gennemafprøvede, digitale services bruges i dag af både kommuner og hospitaler, som skaber digitale forløbsguides heri. Denne nye måde at formidle information på, giver borgere og patienter overblik, tryghed og nærhed samtidig med, at udeblivelser nedbringes og arbejdsgange optimeres. 
Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og vi leder efter dig, som også brænder for at transformere måden det offentlige kommunikerer med borgere og patienter på, for derigennem at sikre en bedre og mere nær serviceoplevelse af den offentlige sektor.
Hos Emento bliver du en del af et åbent og hjælpsomt team, hvor vi løfter i flok. Vi har en stærk designkultur med fokus på Design Sprint og Fail-fast. Vi udfordrer konstant os selv og vores kunder for at bygge bro mellem brugerinvolvering/design på den ene side og traditionelt softwareudvikling på den anden side. Vi har gennem de sidste 3 år bygget Emento, og vi er i dag tæt på 20 medarbejdere. 

ARBEJDSOPGAVER

Du kommer til at arbejde med et komplekst system, som er under konstant forandring, og du får medindflydelse på den fremtidige retning og udvikling. 
Du kommer til at løse rigtige problemer for rigtige brugere i et agilt udviklingsteam, hvor vi sammen bygger prototyper og eksperimenterer os frem til den rigtige løsning.
Lidt om din hverdag:
 • Som en del af vores udviklingsteam deltager du i design, udvikling, automatiseret test og deployment af vores services 
 • Du deltager i koordinering af services, designvalg og programarkitektur 
 • Full-stack udvikling, herunder back-end funktionalitet, brugergrænseflader, webservices og API’er
 • Udvikling af cloudbaserede løsninger
 • Med til at opbygge vores DevOps. Vi er der ikke endnu, men du vil i høj grad skulle deltage i dette    
 • Designe og udvikle integrationer til offentlige organisationers API’er

KOMPETENCER

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis du har de kompetencer, som vi leder efter. Men du er måske uddannet IKT ingeniør, datamatiker eller datalog.
Du har nogen erfaring fra udviklingsprojekter, hvor processer, datamodeller og it-systemer udvikles og implementeres, og du kan omsætte forretningsbehov til systemkrav og implementere dem i et kørende system.
Derudover forventer vi, at du fagligt: 
 • Er drevet af at levere brugerorienterede it-løsninger i den aftalte kvalitet og inden for aftalte deadlines 
 • Erfaring med drift af microservices, gerne baseret på Docker
 • Har et par års erfaring med udvikling i JavaScript og har udviklet back-end løsninger såvel som front-end-løsninger, hvor en intuitiv brugeroplevelse har været i fokus
 • Du kan kommunikere med vores kunder på dansk og
   
  på forskellige niveauer i en organisation, samt med eksterne konsulenter og interessenter
 • Du er udadvendt, serviceminded og nytænkende
 • Du er en holdspiller, der tager ansvar og har en forretnings- og brugerorienteret tilgang til IT-udvikling og it-løsninger  
 • Du arbejder struktureret og kan hurtigt danne dig et overblik over et komplekst område, samtidig med at du har øje for detaljen
Det vil også være fedt hvis du:
 • Har prøvet at arbejde med cloud-baserede løsninger (Docker, Microsoft Azure, Amazon webservices) 
 • Kender noget til IT-systemer i den offentlige sektor
 • Har nogle års erfaring med udvikling af større systemer
 • Kender til dokumentbaserede databaser (såsom MongoDB). 
 • Har erfaring med NodeJS og Linux, da vores services er udviklet i NodeJS på Ubuntu
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, IKT ingeniør, datamatiker eller noget helt fjerde. 

OM TEAMET

Du bliver en del af vores udviklingsteam på 8 og vigtigst af alt en del af Emento og den forandring, vi arbejder på at skabe for borgernes dialog med den offentlige sektor. 
Jobbet er fuldtid og vi er lige flyttet til nye, dejlige lokaler på Olof Palmes Allé 44 i Århus N.  Her har vi en super lækker frokostordning, letbane lige til døren, god kaffe, fitnesscenter, bordfodbold, fantastisk humør og omsorg for hinanden.
Hvis du har spørgsmål til stillingen så ring til Chris Roelsgaard (CTO) på telefon 5188 0913, og ellers så send dit CV og lidt om dig selv til chris@emento.dk
emento
blog
artikel
fullstackudvikler
Skrevet af
Mikkel Bech
Med en baggrund i Datalogi og mange års erfaring med Design Thinking er hans ultimative fokus at bygge produkter og løsninger, som gør en forskel. Ud over at være kreativ chef er Mikkel også ansvarlig for vores stigende fokus på Data Science
Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at sende en email til mikkel@emento.dk

Læs mere på Team siden

Flere indsigter