Backend udvikler med DevOps mindset

Vil du være en del af teamet hos Emento og sammen med os arbejde på at skabe og forankre det digitale fundament for enkel, overskuelig og menneskelig kommunikation mellem borgeren og den offentlige sektor?

Vi er på udkig efter en ny kollega, som vil være bindeleddet mellem vores udviklingsteam og den daglige drift hos vores kunder og brugere. Det vil sige, at vi leder efter dig, som både interesserer sig for backend udvikling og samtidig ser vigtigheden af at sikre god overgang til produktion og drift, med fokus på microservices og docker.

Som vores nye udvikler og DevOps får du fokus på at sikre, at hele Ementos udviklingsteam arbejder sammen om at levere effektive services og features af høj kvalitet. Med din indsigt sikrer du, at udviklingsteamet nemt, sikkert og hurtigt kan udvikle og drifte de applikationer, der stilles til rådighed for kunden og brugeren.

Hos Emento bliver du en del af en stærk designkultur med fokus på designsprint og fail-fast. Vi udfordrer konstant os selv og vores kunder for at bygge bro mellem brugerinvolvering/design på den ene side og traditionelt softwaredesign på den anden side. Vi har gennem de sidste 3 år udviklet Emento, som er en platform der giver den offentlige sektor mulighed for at give borgerne den rette viden på det rette tidspunkt i deres forløb. Du kommer således til at arbejde med et komplekst system, som er under konstant forandring, og hvor du får medindflydelse på udviklingen fremover. Vores kunder er regioner, hospitaler og kommuner, og brugerne er patienter og borgere.

Vi er interesseret i at løse rigtige problemer, derfor bygger vi prototyper og eksperimenterer os frem til den rigtige løsning via metoder som usability test, design sprint og A-B testing. Du får ansvaret for at sikre, at drift bliver en naturlig del af udviklingen, da vi arbejder frem mod at koble ind i sundhedsvæsenets driftsorganisationer på nye måder med microservices.

Når baseline for drift og udvikling er på plads, bruger du resten af din tid på back-end udvikling af Emento platformen samt på udvikling af interne værktøjer, som fx systemer til analyse af logs og bedre understøttelse af vores lokale udviklingsmiljøer.

Arbejdsopgaver

  • Drift og sikring af microservices, herunder drift af MongoDB servere
  • Konfiguration og opsætning af miljøer, netværk, firewall, proxy, m.m.
  • Dokumentation af miljøer, sikkerhed m.m.
  • Vedligehold og videreudvikling af eksisterende services
  • Opsætning af automation og continuous delivery

Kompetencer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis du har de kompetencer, som vi leder efter. Men du er måske uddannet IKT ingeniør, datamatiker eller datalog.

  • Du har nogle års erfaring med drift og udvikling af større systemer
  • Du har gerne erfaring med drift af MongoDB
  • Erfaring med drift af microservices, gerne baseret på docker
  • Erfaring med NodeJS og Linux, da vores services er udviklet i NodeJS på Ubuntu
  • Viden om generelle DevOps tilgange og betragtninger i forhold til automatisering af både softwareleveranceprocessen, så vel som styring af servicemiljøer.

Det vil være en fordel, hvis du kender noget til IT systemer i den offentlige sektor, men det er ikke et krav. Du kan kommunikere med vores kunder på dansk og du er udadvendt, serviceminded og nytænkende.

Om teamet

Du bliver en del af vores udviklingsteam på 8 og vigtigst af alt en del af Emento og den forandring, vi arbejder på at skabe for borgernes dialog med den offentlige sektor.

Jobbet er fuldtid og vi er lige flyttet til nye, dejlige lokaler på Olof Palmes Allé 44 i Århus N. Du kommer til at referere til CTO Chris Holm Roelsgaard. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Chris, på tel: 5188 0913

Og ellers glæder vi os til at modtage din ansøgning på chris@emento.dk

Vi kigger løbende på ansøgningerne.